Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Benin

Некретнина за продају у Бенину

Бенин је западноафричка земља која говори француски. Позната је као земља у којој је рођена вуду религија, која се чешће назива "вуду".

Граница је Нигерија на истоку, Нигер и Буркина Фасо на сјеверу и Того на западу.

Прије куповине некретнина за продају у Бенину потребно је знати економску ситуацију у земљи.

То је једна од земаља која се суочава са Гвинејским заливом, нема много расположивих ресурса и због тога је животни ниво Бенина прилично низак. Њена економија је претежно повезана са извозом памука. Нервни центар Бенина је урбано подручје између Порто-Новог и Котоноуа.

 Бенин је подијељен на 12 одјела, али је становништво готово у потпуности концентрирано дуж обале, гдје су главни градови: Цотоноу, главни град Порто-Ново и Годомеи, док је Паракоу најнасељенији урбани центар изван овог подручја.

Ако планирате инвестирати куповином некретнина за продају у Бенину, најбољи градови за то су:

Оуидах који је град који комбинује француске и португалске утицаје. Град је удаљен око 40 км од Цотоноуа, али је много мање хаотичан.

Порто Ново је главни град Бенина и бивша француска престоница Дахомеи. У овом граду постоји јак португалски утицај и има неколико туристичких атракција као што су Краљевска палата, баште и музеј краљева Порто Новог.

Абомеи је некада био главни град древног Дахомеја око 300 година од седамнаестог века. Ако сте заинтересовани да инвестирате у некретнине за продају у Бенину, треба да знате да у Абомеију постоје краљевске палате које је УНЕСЦО прогласио светским наслеђем.

Још један занимљив град са становишта некретнина за продају у Бенину је Гранд-Попо, који је у прошлости имао важну улогу у робном промету. Град је удаљен око сат времена вожње од Цотоноуа и нуди савршену промјену брзине од ужурбаног града. Постоје многи хотели и одмаралишта, а плаже су одлично место за опуштање и одмор.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 33680

Prodaja Зграда, Benin, Cotonou, Cotonou, CALAVI

176,412,150.00RSD
Prodaja
Зграда

544 m²
За продају зграда налази се у Абомеи-Цалави 20 минута од Цотоноу, главног града Бенина у мирном подручју. Зграда од 544 м² са 48 соба на 5 спратова, ...
Cod. 5941

Prodaja Вила, Benin, Cotonou, Cotonou, rue 6262 des prince

9,173,431.80RSD
Prodaja
Вила

2780 m²
Сам продао моју кућу у близини виле и опремање 'Ел Дорадо хотелу хвала ти ме контактирати ускоро бити сатисфере са више детаља
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB